Ben jij een ondernemende zelfstandige technicus met veel ruimte voor eigen initiatief, dan is werken bij Steegro, een groot, dynamisch agrarisch bedrijf in de Noord Oost Polder wat voor jou.

Schermafdruk 2017 02 27 08.19.35

Functieomschrijving:

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en optimaliseren van installaties, utiliteitsvoorzieningen en warmte afname. Je realiseert en voert deels zelf onderhoud, wijzigingen, uitbreidingen en/of nieuwbouw uit aan of van installaties, energievoorzieningen en gebouwen. Je doet dit op een efficiënte en kosten­technisch aanvaardbare wijze waarbij je rekening houdt met beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid vanuit technische optiek. Een deel van het (meer specialistische) onderhoud/reparatiewerk is via servicecontracten is uitbesteed aan leveranciers en deze schakel je tijdig in wanneer dat nodig is en onderhoud je contact mee. Tevens realiseer je een optimaal vergisting proces, warmte afname mede door een goede afstemming van de aanvoer.

Wat zoeken wij:

We zoeken iemand met minimaal MBO in een technische richting, bij voorkeur werktuigbouw.

Je ben in staat zelfstandig de werkzaamheden in te kunnen plannen en waar nodig af te stemmen met andere afdelingen in het bedrijf.

Je kunt omgaan met leveranciers, hier een relatie mee opbouwen en deze aansturen., onderhandelen over prijs, kwaliteit en planning

Beheren van kwaliteit en kosten

Lezen van procesparameters en hierin kunnen bijsturen en met concrete verbeteringen komen

Wij bieden:

Salaris bovenkant agrarische CAO

Voorwaarden volgens agrarische CAO

Startdatum: per direct?

Solliciteren bij:

Ben jij de technicus met kennis van zaken die zin heeft in deze uitdaging? Wil je meer weten over deze functie, over de uitstekende arbeidsvoorwaarden of over het bedrijf? Bel me even. Ik vertel je graag meer. Je kunt me (Birgit Nijhuis) bellen op: 0625136804, of een e-mail of CV sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Link Steegro: www.steegro.nl